İran – Ürdün Maçı Tahmini 20.07.2022

İran – Ürdün 20.07.2022 maçı tahmini ve iddaa kuponu yazımıza hoşgeldiniz. 

Maç Analizi

 İran, C Grubu’nu 3’te 3 ile zirvede bitirdi. Grupta tüm maçları çift haneli farklarla kazanırlarken en önemli galibiyetlerini son karşılaşmada Japonya karşısında aldılar. Liderlik mücadelesini kazanan taraf olurlarken Hamed Haddadi; 21 sayı, 11 ribaunt ile yıldızlaştı. Turnuva genelinde de özellikle skor anlamında 22 sayı ortalama yakalayan Behnam Yakhchali dikkat çekiyor.
Ürdün, A Grubu’nu Avustralya’nın arkasında ikinci sırada tamamlamıştı. Endonezya ve Suudi Arabistan’ı mağlup ederlerken tek yenilgi, beklenildiği şekilde Avustralya’ya karşı gelmişti. Grupta ikinci oldukları için çeyrek finale yükselmek adına B Grubu’nun üçüncüsü Tayvan ile karşı karşıya geldiler. Büyük heyecana sahne olan maçın sonunda Freddy Ibrahim’in yarı sahayı geçer geçmez son saniyede kullandığı atışı isabetli oldu ve Ürdün, 97-96’lık galibiyetle çeyrek finale ulaştı. Freddy Ibrahim’in nokta koyduğu maça Ürdün’ün devşirme oyuncusu Dar Tucker da 36 sayıyla damga vurdu. Turnuva genelinde bakıldığında da Dar Tucker ve Ahmet Düverioğlu’nun performanslarının öne çıktığı görülüyor.
Ürdün’ün çok fark yemeyebileceğini düşünüyorum ama İran’ın karşısında olmak da riskli. Önceliğim toplam sayıya yönelik alt seçenekleri olacak.

İran – Ürdün Maç Tahmini

  İran – Ürdün maç tahmini, kuponu ve bahis oranları: 

  • Takım: İran – Ürdün
  • Tarih: 20/07/2022 10:30:00
  • Sonuç: Toplam Sayı Alt/Üst (Uz. Dahil) {bet} / Alt
  • Lig: Asya Şampiyonası, Playoffları
  • Oran: 1.51
  •  

İran – Ürdün iddaa analizi ve maç tahminleri için sitemizi takip edin.

Yorum yapın