Barcelona – Real Madrid İddaa Analizi 15.06.2022

Barcelona – Real Madrid 15.06.2022 iddaa analizi, maç saati ve takım bilgileri sitededir. 

Maç Analizi

 İlk maçta yine deplasmanda karşılaştığı rakibini 88-75 mağlup eden Real Madrid, seride 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Sezon içindeki maçları Barcelona kazanmış olsa da EuroLeague Final Four’u sonrası bu maçı da kazanan Real Madrid, ezeli rakibine karşı üst üste 2 galibiyet elde etmiş oldu.
Real Madrid, çok büyük şanssızlıklar yaşadığı sezonda mücadelesini ısrarla sürdürüyor. Pablo Laso’nun kalp krizi geçirmesi sonrası takımın başında Chus Mateo yer alırken Barcelona karşısında alınan galibiyete de Anthony Randolph’un korkunç sakatlığı gölge düşürdü. Randolph’un sol diz ön çapraz bağları koptu. Geçtiğimiz sezon 18 Aralık 2020’deki Olympiacos maçında sol ayak aşil tendonundan yaşadığı sakatlık sonucunda 1 sene sonra bu sezon Zaragoza maçıyla dönmüştü. Şimdi belki de kariyerinin noktalanmasına neden olacak başka bir sakatlık yaşadı.
Barcelona’nın son dönemdeki görüntüsünden kaynaklı ilk maçta Real Madrid tarafında yer almıştım. Real Madrid’i kazanmaya yakın gördüğümü belirtip handikap desteğiyle önermiştim. Yine benzer şekilde Real Madrid tarafında yer alıyorum.

Barcelona – Real Madrid Maç Tahmini

  Barcelona – Real Madrid maç tahmini, kuponu ve bahis oranları: 

  • Takım: Barcelona – Real Madrid
  • Tarih: 15/06/2022 19:00:00
  • Sonuç: Handikaplı Maç Sonucu {h} / 2
  • Lig: İspanya Liga ACB
  • Oran: 1.48
  •  

Barcelona – Real Madrid iddaa analizi ve maç tahminleri için sitemizi takip edin.

Yorum yapın