Minnesota – Portland Maç Analizi 13.01.2024

Minnesota – Portland 13.01.2024 maç analizi ve maç tahmini yazımıza hoşgeldiniz. 

Maç Analizi

 Minnesota Timberwolves, son olarak Boston deplasmanında uzatma sonucunda 127-120 mağlup oldu. Son 6 deplasman maçında 4 yenilgi almış durumdalar. İç sahada çok iyi bir gidişatları vardı ama son maçı kaybettiler. 4 Ocak’ta oynadıkları son iç saha maçında New Orleans’a 117-106 mağlup oldular ve bu sezon iç sahadaki ikinci yenilgilerini almış oldular. Portland Trail Blazers, deplasman turunun son maçına çıkıyor. 7 Ocak’ta Brooklyn’e karşı deplasmanda uzatma sonucunda gelen bir galibiyet almışlardı. Sonrasında New York ve Oklahoma City maçlarını farklı kaybettiler. Özellikle dün gece 139-77 ile Oklahoma City’ye karşı ağır bir mağlubiyet aldılar.
Jaylen Clark’ın olmadığı Minnesota’da Rudy Gobert’in durumu belirsiz. Shaedon Sharpe, Robert Williams III ve Moses Brown’ın olmadığı Portland’da ise Deandre Ayton’ın da oynama ihtimali düşükken Jabari Walker’ın oynaması bekleniyor.
Evine dönen Minnesota, farklı bir Portland galibiyeti alacaktır. Buna yönelik seçenekler dışında Portland’ın takım sayısına yönelik alt seçenekleri de kullanılabilir.

Minnesota – Portland Maç Tahmini

  Minnesota – Portland maç tahmini, kuponu ve bahis oranları: 

  • Takım: Minnesota – Portland
  • Tarih: 13/01/2024 01:00:00
  • Sonuç: Handikaplı Maç Sonucu {h} / 1
  • Lig: NBA
  • Oran: 1.45
  •  

Minnesota – Portland iddaa analizi ve maç tahminleri için sitemizi takip edin.

Yorum yapın