Los Angeles L – New Orleans Maçı Tahmini Yorum 08.12.2023

Los Angeles L – New Orleans 08.12.2023 maçı tahmini yorum ve iddaa analizleri ile kazan. 

Maç Analizi

 NBA sezon içi turnuvasında ikinci finalisti belirleyecek mücadelede Los Angeles Lakers ve New Orleans Pelicans kozlarını paylaşacaklar.
Turnuvanın final etabının yapıldığı Las Vegas her ne kadar tarafsız saha olsa da Los Angeles’a yakınlığı ve bölgede geleneksel olarak bir Lakers sempatizan kitlesi bulunmasından dolayı sarı-morlular için aslında örtülü ev sahibi desek yanlış olmaz.
Turnuva maçlarının tamamını kazanarak yarı finale gelen Lakers, çeyrek finalde Phoenix Suns karşısında çok zorlansa da 106-103 galip gelmeyi başardı. New Orleans ise Sacramento Kings gibi evinde iyi oynayan bir takımı deplasmanda 127-117 mağlup ederek yarı finale yükseldi.
İki takım bu sezon daha önce hiç karşı karşıya gelmediler. Tarihsel verilere baktığımızdaysa aralarında oynadıkları son 10 maçta tarafların beşer galibiyet elde ettiklerimi görüyoruz.
Lakers’ta Suns karşısında 31 sayı, 11 asist, sekiz ribaund ve beş top çalma ile oynayan LeBron James çok formda ve görkemli kariyerinde ilk NBA Kupası şampiyonluğunu fazlasıyla istiyor.
Son topa kalabilecek bir mücadele izleyebiliriz. Handikap riskine girmeden doğrudan Lakers’ın galibiyeti ilk tercihim olacak.

Los Angeles L – New Orleans Maç Tahmini

  Los Angeles L – New Orleans maç tahmini, kuponu ve bahis oranları: 

  • Takım: Los Angeles L – New Orleans
  • Tarih: 08/12/2023 02:00:00
  • Sonuç: Maç Sonucu / 1
  • Lig: NBA
  • Oran: 1.54
  •  

Los Angeles L – New Orleans iddaa analizi ve maç tahminleri için sitemizi takip edin.

Yorum yapın