Sacramento – Los Angeles C Maçı Tahmini Yorum 30.11.2023

Sacramento – Los Angeles C 30.11.2023 maçı tahmini yorum ve iddaa analizleri ile kazan. 

Maç Analizi

 Sacramento Kings, New Orleans deplasmanında aldığı üst üste 2 yenilginin ardından deplasmanda Minnesota’yı mağlup etmişti. Dün gece iç sahada oynadıkları Golden State mücadelesinde büyük farktan geri geldiler ve son dakikanın içerisinde dahi Golden State’in kazanmaya çok yakın durduğu maçı Malik Monk’un kritik isabetleri sonrası rakiplerinin son topu değerlendirememesi ile 124-123 kazandılar. İç sahada sezonun ilk maçını kaybettikten sonra oynadıkları 5 maçı da kazanmış durumdalar. Los Angeles Clippers, iç sahada aldığı farklı Dallas galibiyetinin ardından dün gece ağırladığı Denver’a 113-104 mağlup oldu. Denver’ın yıldız sınıfındaki hiçbir oyuncusunun forma giymediği bir mücadeleydi. Clippers, deplasmanda oynadığı son 2 maçı kazanmış durumda. San Antonio’ya karşı galibiyetler almışlardı ki onların öncesinde zaten sezona dış sahada 6’da 0 ile başlamışlardı.
Alex Len’in olmadığı Sacramento’da Keegan Murray’nin durumu belirsiz. Clippers’ta ise Mason Plumlee ve Brandon Boston Jr. yok.
Yazımı oluştururken Sacramento Kings, sakatlık raporunu paylaşmış değildi. O nedenle bir terslik olma durumunu ihtimal dahilinde bırakıyorum. Mevcut bilgilerdeki kadrolarla Sacramento tarafındayım.

Sacramento – Los Angeles C Maç Tahmini

  Sacramento – Los Angeles C maç tahmini, kuponu ve bahis oranları: 

  • Takım: Sacramento – Los Angeles C
  • Tarih: 30/11/2023 03:00:00
  • Sonuç: Handikaplı Maç Sonucu {h} / 1
  • Lig: NBA
  • Oran: 1.44
  •  

Sacramento – Los Angeles C iddaa analizi ve maç tahminleri için sitemizi takip edin.

Yorum yapın