Sacramento – Golden State İddaa Analizi 29.11.2023

Sacramento – Golden State 29.11.2023 iddaa analizi, maç saati ve takım bilgileri sitededir. 

Maç Analizi

 NBA Kupası Batı Konferansı C Grubu mücadelesinde Sacramento Kings, Golden State Warriors’ı ağırlayacak. Kings, turnuvada oynadığı üç maçı da kazandı ve bu gece alacağı bir galibiyetle son sekize kalmayı garantileyecek. Kaybettiği takdirdeyse saf dışı kalacak zira wild card için avantaj dört maçta üç galibiyete sahip olan ve Kings’e göre daha iyi averaja sahip Phoenix Suns’ta.
Üç maçta iki galibiyetli Warriors’ın tek umudu ise Kings’i yenip, Thunder’ın da deplasmanda Minnesota’yı alt etmesi olacak.
Bu geceki maç Kings açısından ayrıca Golden State’e bu sezon daha önce kaybettiği iki karşılaşma sonrası bir rövanş alma şansı da taşıyor. Warriors, 27 Ekim’de Sacramento’da 122-114 galip gelirken, beş gün sonra San Francisco’da oynanan mücadeleyi de Klay Thompson’ın son saniye basketiyle 102-101 kazanmıştı. Altı maçlık yenilgi serisi sonrası son üç maçındaki ikinci galibiyetini San Antonio’yu evinde 118-112 yenerek alan Warriors’ta beş maçlık cezası biten Draymond Green, Kings’e karşı sahada olacak. Sacramento ise üst üste iki New Orleans deplasmanı yenilgisi sonrası Minnesota’yı rakip sahada 124-111 yenerek ayağa kalktı ve altı maçlık deplasman turunu da noktaladı.
Sacramento’dan galibiyet bekliyorum.

Sacramento – Golden State Maç Tahmini

  Sacramento – Golden State maç tahmini, kuponu ve bahis oranları: 

  • Takım: Sacramento – Golden State
  • Tarih: 29/11/2023 03:00:00
  • Sonuç: Maç Sonucu / 1
  • Lig: NBA
  • Oran: 1.59
  •  

Sacramento – Golden State iddaa analizi ve maç tahminleri için sitemizi takip edin.

Yorum yapın