İspanya – Bulgaristan Maçı Tahmini Yorum 01.09.2022

İspanya – Bulgaristan 01.09.2022 maçı tahmini yorum ve iddaa analizleri ile kazan. 

Maç Analizi

 EuroBasket 2022, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te oynanacak İspanya – Bulgaristan maçıyla başlıyor.
İspanya, belki de son yıllardaki en gösterişsiz kadrolarından biriyle turnuvaya geliyor. Sergio Llull’u da turnuva öncesi kaybettiler. Lorenzo Brown’u devşirme olarak kullandıkları kadroda Willy Hernangomez, Juancho Hernangomez ve Usman Garuba gibi NBA oyuncuları bulunuyor. Hazırlık maçlarında çok da iyi gözükmemişlerdi fakat turnuva öncesinde FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri L Grubu’nda İzlanda ve Hollanda’ya karşı farklı galibiyetler aldılar.
Bulgaristan, hazırlık maçlarında Çekya’ya karşı deplasmanda farklı bir yenilgi almıştı ama neredeyse önemli oyuncularının tamamından yoksun çıktıkları bir karşılaşmaydı. Turnuva öncesi EuroBasket 2025 Elemeleri kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi ve Romanya’ya karşı galibiyetler aldılar. İspanya’yı en son 1971’de mağlup etmişlerdi. Diğer iki zafer de 1963 ve 1965’te gelmişti ki 1965’teki zafer yine Tiflis’teydi. Bu maçta en önemli silahları Sasha Vezenkov ve Galatasaray’da forma giyen devşirme yıldızları Dee Bost olacak.
Karşılaşmaya yönelik öncelikli bir tahminim yok. Hatta riskli bir seçeneğe yönelmiş durumdayım. Ben başlangıç atmosferinin etkisiyle ilk yarıda yüksek skor çıkacağını düşünüyorum.

İspanya – Bulgaristan Maç Tahmini

  İspanya – Bulgaristan maç tahmini, kuponu ve bahis oranları: 

  • Takım: İspanya – Bulgaristan
  • Tarih: 01/09/2022 11:30:00
  • Sonuç: İlk Yarı Toplam Sayı Alt/Üst {bet} / Üst
  • Lig: Avrupa Şampiyonası, Grup A
  • Oran: 1.49
  •  

İspanya – Bulgaristan iddaa analizi ve maç tahminleri için sitemizi takip edin.

Yorum yapın